Jídlo

Přijímáme stravenky Ticket Restaurant, Chèque Déjeuner a Sodexo

STUDENÉ PŘEDKRMY
1 ks Puškařův nakládaný hermelín 55,-
     v oleji s cibulí, kapií a feferonkami, podáváme se dvěma krajíci chleba
1,5 ks Puškařův Utopenec 39,-
     s kysaným zelím, cibulí, feferonkami a kapií, dva krajíce chleba
1 ks Pivní pes 42,-
     krajíc chleba s máslem, tvarůžky a červenou cibulí
350 g Prkno střelce Kida 130,-
     šunka, anglická slanina, klobása, eidam, uzený sýr, hermelín, tvarůžek,
     dva krajíce chleba

POLÉVKY
0,33 l Česnečka (se syrovým žloutkem) 30,-
     podáváme s chlebovými krutonky, šunkou, sýrem)
0,33 l Česnečka z Loštic (se syrovým žloutkem) 35,-
     podáváme s chlebovými krutonky, šunkou a Loštickým tvarůžkem
0,33 l Zelná s uzeninou a zakysanou smetanou 35,-
0,33 l Hovězí vývar s játrovými knedlíčky 25,-
     poctivý vývar vyrobený v Puškařově kuchyni

TEPLÉ PŘEDKRMY
1,5 ks Olomoucká topinka 55,-
     s tvarůžkem a červenou cibulí
1,5 ks Šunková topinka 55,-
     s restovanou šunkou, sypaná sýrem
1,5 ks Topinka „Al Faika“ 65,-
     s vypraženou anglickou slaninou a volským okem
1,5 ks Ohnivá topinka 75,-
     pikantní, s vepřovými nudličkami a zeleninovou směsí
1,5 ks Játrová topinka 55,-
     s drůbežími jatýrky, pórkem a cibulkou
3 ks Maxi topinka 79,-
     se zeleninovou směsí a uzeninou, sypaná sýrem
4 ks Míchaná vejce na cibulce s tvarůžky a anglickou slaninou 55,-
     podáváme se dvěma krajíci chleba
1 ks Topinka s grilovaným hermelínem 55,-
     podáváme s feferonkou a zeleninovou oblohou
2 ks Bláznivé toasty se sýrem a šunkou 55,-
     dva zapečené toasty se šunkou a sýrem, podávané se zeleninovou oblohou

SÝRY
150 g Smažený sýr 80,-
     eidam smažený v trojobalu
100 g Smažený hermelín 80,-
     hermelín smažený v trojobalu
120 g Loštické medailonky se šunkou v těstíčku 95,-
     loštické tvarůžky smažené v jemně kořeněném těstíčku s kousky šunky
120 g Smažená sýrová jehla 95,-
     eidam, uzený eidam, hermelín, tvarůžek smažené v trojobalu

RYBY
150 g Pstruh na bylinkovém másle 90,- (za každých dalších 10 g účtujeme 5,-)

KUŘECÍ MASO
150 g Přírodní kuřecí plátek 85,-
     kuřecí prsní řízek jemně kořeněný
150 g Smažený kuřecí řízek 85,-
     kuřecí prsní řízek v trojobalu
150 g Kuřecí medailonky na houbách 98,-
     z kuřecích prsních řízků se smetanovou omáčkou se směsí lesních hub
150 g Pikantní kuřecí nudličky 90,-
     s cibulí, žampiony, pórkem, paprikou, kimbalou
150 g Kuřecí plátek se šunkou a sýrem 95,-
     přírodní kuřecí plátek zapečený se šunkou a sýrem
150 g Kuřecí prsa s broskví a sýrem 95,-
     přírodní kuřecí plátek zapečený s broskví a sýrem
150 g Kuřecí medailonky se sýrovou omáčkou 95,-
     nudličky z kuřecího prsa v omáčce z nivy, smetany a eidamu
100 g Tortilla s kuřecím masem 105,-
     dva kusy tortilly plněné kuřecími kousky, ledovým salátem, rajčetem,
     červenou cibulí a pikantním dresinkem

VEPŘOVÉ MASO
150 g Přírodní vepřový plátek 85,-
     z vepřové kotlety jemně kořeněný
150 g Smažený vepřový řízek 85,-
     z vepřové kotlety, smažený v trojobalu
150 g Vepřový plátek s nivou 95,-
     plátek vepřové kotlety zapečený s nivou
150 g Kotleta na pepři se slaninou a sázeným vejcem 98,-
150 g Smažená vepřová kapsa 98,-
     vepřová kotleta plněná anglickou slaninou a tvarůžkem v trojobalu
150 g Pikantní vepřové nudličky 98,-
     s cibulí, žampiony, pórkem, červenou kapií a kimbalou

BIFTEKY Z PRAVÉ HOVĚZÍ SVÍČKOVÉ
200 g Tatarský biftek 260,-
     podáváme se čtyřmi krajíci topinek, namícháme na vaše přání
200 g Biftek se šunkou a vejcem 220,-
200 g Biftek se smetanovou omáčkou z lesních hub 220,-
200 g Biftek se zelenými fazolkami a slaninou 220,-
200 g Pfefersteak 220,-
     s čerstvě namletým čtyřbarevným pepřem

PUŠKAŘOVY SPECIALITY
200 g Jolančino tajemství na jehle 119,-
     špíz z kuřecího a vepřového masa, cibule a slaniny, sypaná sýrem
200 g Kuřecí steak argentina 139,-
     podávaný s restovanými fazolkami na anglické slanině a česneku
150 g Pirátská loď 105,-
     přírodní kuřecí kapsa plněná nivou šunkou a feferonkou
150 g Vepřový plátek Queen 115,-
     vepřový plátek se šunkou, žampiony a zapečený s plátky hermelínu
200 g Balkánská vepřová kotleta 130,-
     dva kousky kotlety zapečené se zeleninovou směsí a balkánským sýrem
200 g Bramboráková věž 130,-
     mini bramboráčky připravené v naší kuchyni, prokládané
     dvěma kuřecími medailonky, sypané dvěma druhy sýrů,
     podáváme s tatarskou omáčkou taktéž naší výroby

BRAMBORÁKY
300 g Bramborák s kuřecí nebo vepřovou směsí 95,-
     bramborák vyrobený v naší kuchyni s masovou směsí, pórkem a paprikou
300 g Loštická kapsa 95,-
     bramborák vyrobený v naší kuchyni, zapečený s tvarůžkem
     a červenou cibulí a anglickou slaninou
150 g Kuřecí nebo vepřový Ondráš 95,-
     kuřecí nebo vepřový plátek zapečený v bramboráku

FAZOLE
250 g Mexické fazole 95,-
     červené fazole, slanina, uzenina, paprika, pórek, feferonky, rajčatový protlak,
     dva krajíce chleba
250 g Fazole s kuřecím masem 105,-
     červené fazole, kuřecí nudličky, kapie, cibule, pórek, rajčatový protlak,
     dva krajíce chleba
250 g Fazole s klobásou sypané dvěma druhy sýrů 105,-
     fazole, klobása, slanina, cibule, pórek, rajčatový protlak, eidam, niva,
     dva krajíce chleba

TĚSTOVINY
200 g Penne těstoviny s kuřecím masem a sýrovou omáčkou 95,-
     s kousky z kuřecího prsa a smetanovo sýrovou omáčkou z eidamu a nivy
200 g Penne těstoviny s brokolicí, šunkou a sýrovou omáčkou 95,-
     s brokolicí, šunkou a smetanovo sýrovou omáčkou z eidamu a nivy

SALÁTY
450 g Tuňákový salát 105,-
     tuňák s těstovinami, ledovým salátem a rajčátkem, lehce sypaný sýrem
400 g Kuřecí salát 85,-
     marinované kuřecí kousky s ledovým salátem,
     podávaný s dresingem ze zakysané smetany
250 g Šopský salát 55,-
     okurek, paprika, rajče s balkánským sýrem a olivovým olejem
120 g Okurkový salát 25,-
120 g Rajčatový salát 25,-
120 g Zelný salát s koprem 25,-

POHÁRY A MOUČNÍKY
100 g Horké maliny 50,-
     vanilková zmrzlina s horkýni malinami, šlehačkou a čokoládovým toppingem
100 g Pohár s ovocem 50,-
     broskve s vanilkovou zmrzlinou, šlehačkou a čokoládovým toppingem
2 ks Palačinky s horkými malinami 50,-
     podáváme s vanilkovou zmrzlinou a šlehačkovou ozdobou
2 ks Wafle s ovocem 50,-
     teplá wafle s ovocnou lesní směsí nebo malinami, dle vašeho výběru

PŘÍLOHY
250 g Hranolky 30,-
250 g Americké opékané brambory 35,-
300 g Krokety 35,-
250 g Honzovské brambory opékané s česnekem a grilovacím kořením 35,-
250 g Šťouchané brambory se slaninou a cibulkou 35,-
250 g Vařené brambory 25,-
150 g Dušená rýže 20,-
1 ks Houskový knedlík 5,-
1 ks Bramborák z Puškařovy kuchyně 30,-
1 ks Topinka s česnekem 7,-
1 ks Toast 6,-
1 ks Chléb 5,-
150 g Restované fazolové lusky s anglickou slaninou 40,-
150 g Zeleninová obloha velká 30,-
70 g Tatarka vyrobena v Puškařově kuchyni 12,-
30 g Kečup 12,-
30 g Kimbala 12,-

JÍDLA PRO VELKÉ SKUPINY
     pouze na objednávku nejméně 24 hodin předem
1000 g Uzené koleno s kostí (pro 2 až 3 osoby) 190,- (10 g navíc 10,-)
     s křenem, hořčicí, steril. okurkou, beraními rohy, cibulkami, třemi krajíci chleba
1000 g Obložená mísa (pro cca 6 osob) 380,-
     šunka, anglická slanina, uzené maso, klobásy,
     eidam, uzený eidam, hermelín, tvarůžky, zeleninová přízdoba
1500 g Obložená mísa (pro cca 10 osob) 520,-
     šunka, anglická slanina, uzené maso, klobásy,
     eidam, uzený eidam, hermelín, tvarůžky, zeleninová přízdoba
600 g Miniřízečky 340,-
     mix kuřecích a vepřových miniřízečků - 16 kousků

Doba přípravy minutkových jídel je 40 minut
Doba přípravy bifteků je 50 minut
Gramáž masa je uvedena v syrovém stavu
Poloviční porce účtujeme 70 % z ceny