Jídlo

Přijímáme stravenky Ticket Restaurant, Chèque Déjeuner a Sodexo

STUDENÉ PŘEDKRMY
1 ks Puškařův nakládaný hermelín 60,-
     v oleji s cibulí, kapií a feferonkami, podáváme se dvěma krajíci chleba
1,5 ks Puškařův Utopenec 50,-
     s kysaným zelím, cibulí, feferonkami a kapií, dva krajíce chleba
1 ks Pivní pes 49,-
     krajíc chleba s máslem, tvarůžky a červenou cibulí
350 g Prkno střelce Kida 135,-
     šunka, anglická slanina, klobása, eidam, uzený sýr, hermelín, tvarůžek,
     dva krajíce chleba

POLÉVKY
0,33 l Česnečka (se syrovým žloutkem) 35,-
     podáváme s chlebovými krutonky, šunkou, sýrem)
0,33 l Česnečka z Loštic (se syrovým žloutkem) 40,-
     podáváme s chlebovými krutonky, šunkou a Loštickým tvarůžkem
0,33 l Zelná s uzeninou a zakysanou smetanou 40,-
0,33 l Hovězí vývar s játrovými knedlíčky 30,-
     poctivý vývar vyrobený v Puškařově kuchyni

TEPLÉ PŘEDKRMY
1,5 ks Olomoucká topinka 60,-
     s tvarůžkem a červenou cibulí
1,5 ks Šunková topinka 60,-
     s restovanou šunkou, sypaná sýrem
1,5 ks Topinka „Al Faika“ 70,-
     s vypraženou anglickou slaninou a volským okem
1,5 ks Ohnivá topinka 80,-
     pikantní, s vepřovými nudličkami a zeleninovou směsí
1,5 ks Játrová topinka 60,-
     s drůbežími jatýrky, pórkem a cibulkou
3 ks Maxi topinka 84,-
     se zeleninovou směsí a uzeninou, sypaná sýrem
4 ks Míchaná vejce na cibulce s tvarůžky a anglickou slaninou 60,-
     podáváme se dvěma krajíci chleba
1 ks Topinka s grilovaným hermelínem 60,-
     podáváme se zeleninovou oblohou


SÝRY
150 g Smažený sýr 90,-
     eidam smažený v trojobalu
100 g Smažený hermelín 90,-
     hermelín smažený v trojobalu
120 g Loštické medailonky se šunkou v těstíčku 105,-
     loštické tvarůžky smažené v jemně kořeněném těstíčku s kousky šunky
120 g Smažený mix sýrů 100,-
     eidam, uzený eidam, hermelín, tvarůžek smažené v trojobalu

RYBY
150 g Pstruh na bylinkovém másle 95,-
(za každých dalších 10 g účtujeme 5,-)

KUŘECÍ MASO
150 g Přírodní kuřecí plátek 95,-
     kuřecí prsní řízek jemně kořeněný
150 g Smažený kuřecí řízek 95,-
     kuřecí prsní řízek v trojobalu
150 g Kuřecí medailonky na houbách 105,-
     z kuřecích prsních řízků se smetanovou omáčkou se směsí lesních hub
150 g Pikantní kuřecí nudličky 105,-
     s cibulí, žampiony, pórkem, paprikou a sladkou chilly omáčkou
150 g Kuřecí plátek se šunkou a sýrem 105,-
     přírodní kuřecí plátek zapečený se šunkou a sýrem
150 g Kuřecí medailonky se sýrovou omáčkou 105,--
      kuřecí maso v omáčce z nivy, smetany a eidamu

VEPŘOVÉ MASO
150 g Přírodní vepřový plátek 98,-
     z vepřové kotlety jemně kořeněný
150 g Smažený vepřový řízek 98,-
     z vepřové kotlety, smažený v trojobalu
150 g Kotleta na pepři se slaninou a sázeným vejcem 108,-
150 g Smažená vepřová kapsa 108,-
     vepřová kotleta plněná anglickou slaninou a tvarůžkem v trojobalu
150 g Pikantní vepřové nudličky 108,-
     s cibulí, žampiony, pórkem, červenou kapií a sladkou chilly omáčkou

BIFTEKY Z PRAVÉ HOVĚZÍ SVÍČKOVÉ
200 g Tatarský biftek 265,-
     podáváme se čtyřmi krajíci topinek, namícháme na vaše přání
200 g Biftek se šunkou a vejcem 230,-
200 g Biftek se smetanovou omáčkou z lesních hub 240,-
200 g Biftek se zelenými fazolkami a slaninou 240,-
200 g Pfefersteak 225,-
     s čerstvě namletým čtyřbarevným pepřem

PUŠKAŘOVY SPECIALITY
200 g Jolančino tajemství na jehle 129,-
     špíz z kuřecího a vepřového masa, cibule a slaniny, sypaná sýrem
200 g Kuřecí steak argentina 149,-
     podávaný s restovanými fazolkami na anglické slanině a česneku
150 g Pirátská loď 119,-
     přírodní kuřecí kapsa plněná nivou, šunkou, feferonkou a kapií
150 g Vepřový plátek Queen 125,-
     vepřový plátek se šunkou, žampiony a zapečený s plátky hermelínu
200 g Bramboráková věž 149,-
     mini bramboráčky připravené v naší kuchyni, prokládané
     dvěma kuřecími medailonky, sypané dvěma druhy sýrů,
     podáváme s tatarskou omáčkou taktéž naší výroby

BRAMBORÁKY
300 g Bramborák s kuřecí nebo vepřovou směsí 120,-
     bramborák vyrobený v naší kuchyni s masovou směsí, pórkem, paprikou, cibulí a kapií
300 g Loštická kapsa 120,-
     bramborák vyrobený v naší kuchyni, zapečený s tvarůžkem
     a červenou cibulí a anglickou slaninou
150 g Kuřecí nebo vepřový Ondráš 120,-
     kuřecí nebo vepřový plátek zapečený v bramboráku

FAZOLE
250 g Mexické fazole 100,-
     červené fazole, slanina, uzenina, kapie, pórek, feferonky, rajčatový protlak,
     dva krajíce chleba
250 g Fazole s kuřecím masem 110,-
     červené fazole, kuřecí nudličky, kapie, cibule, pórek, rajčatový protlak,
     dva krajíce chleba
250 g Fazole s klobásou sypané dvěma druhy sýrů 110,-
     fazole, klobása, slanina, cibule, pórek, rajčatový protlak, kapie, eidam, niva,
     dva krajíce chleba

TĚSTOVINY
200 g Penne těstoviny s kuřecím masem a sýrovou omáčkou 110,-
     s kousky z kuřecího masa a smetanovo sýrovou omáčkou z eidamu a nivy
200 g Penne těstoviny s brokolicí, šunkou a sýrovou omáčkou 100,-
     s brokolicí, šunkou a smetanovo sýrovou omáčkou z eidamu a nivy

SALÁTY
450 g Tuňákový salát 110,-
     tuňák s těstovinami, ledovým salátem a rajčátkem, lehce sypané balkánským sýrem
400 g Kuřecí salát 90,-
     restované kuřecí kousky s ledovým salátem,
     podávaný s dresingem ze zakysané smetany
250 g Šopský salát 60,--
     okurek, paprika, rajče s balkánským sýrem a olivovým olejem
120 g Okurkový salát 35,-
120 g Rajčatový salát 35,-
120 g Zelný salát s koprem 30,-

POHÁRY A MOUČNÍKY
100 g Horké maliny 59,-
     vanilková zmrzlina s horkýni malinami, šlehačkou a čokoládovým toppingem
2 ks Palačinky s horkými malinami 59,-
     podáváme s vanilkovou zmrzlinou a šlehačkovou ozdobou

PŘÍLOHY
250 g Hranolky 30,-
250 g Americké opékané brambory 35,-
300 g Krokety 35,-
250 g Honzovské brambory opékané s česnekem a grilovacím kořením 35,-
250 g Šťouchané brambory se slaninou a cibulkou 35,-
250 g Vařené brambory 25,-
150 g Dušená rýže 25,-
1 ks Houskový knedlík 6,-
1 ks Bramborák z Puškařovy kuchyně 35,-
1 ks Topinka s česnekem 7,-
1 ks Chléb 5,-
150 g Restované fazolové lusky s anglickou slaninou 40,-
150 g Zeleninová obloha velká 30,-
70 g Tatarka vyrobena v Puškařově kuchyni 15,-
30 g Kečup 12,-
30 g Sladká chilly omáčka 15,-

JÍDLA PRO VELKÉ SKUPINY
     pouze na objednávku nejméně 24 hodin předem
1000 g Uzené koleno s kostí (pro 2 až 3 osoby) 200,-
        (10 g navíc 10,-)
     s křenem, hořčicí, steril. okurkou, beraními rohy, cibulkami, třemi krajíci chleba
1000 g Obložená mísa (pro cca 6 osob) 400,-
     šunka, anglická slanina, uzené maso, klobásy,
     eidam, uzený eidam, hermelín, tvarůžky, zeleninová přízdoba
1500 g Obložená mísa (pro cca 10 osob) 540,-
     šunka, anglická slanina, uzené maso, klobásy,
     eidam, uzený eidam, hermelín, tvarůžky, zeleninová přízdoba
600 g Miniřízečky 386,-
     mix kuřecích a vepřových miniřízečků - 16 kousků

Doba přípravy minutkových jídel je 40 minut
Doba přípravy bifteků je 50 minut
Gramáž masa je uvedena v syrovém stavu
Poloviční porce účtujeme 70 % z ceny